fbpx

Офис сграда Изток

8000 кв.мСофия / 2011

Офис сграда Изток

Офисът е мястото, където прекарваме голяма част от времето си. Затова е важно, тази среда да създава усещане за вдъхновение и да вдъхновява за продуктивност. В този проект се пострахме да направим именно това.

Работното място, като вдъхновение.

Всеки опитен мениджър знае, че един от основните фактори, свързани с продуктивността на служителите е именно как те се чувстват на работното си място. За формиране на позитивно усещане у всеки играе роля заобикалящата го всекидневно среда. Именно с тази мисъл, започна работата ни по Офис сграда Изток!

Индивидуален подход и много зеленина

Зеленината променя начина на работа и качеството на живот. Именно това ни накара да проектираме естествени вертикални градини във фоайето на офис сграда, както и да поставим дърво като акцент в центъра му.

Различното не омръзва

Зеленината в пространството не само допълни интериора на пространството, но се превърна в негов основен елемент и успя да създаде индивидуален характер на цялата сграда.

Различното не ти омръзва

Всеки един от последващите етажи е проектиран спрямо спецификата на предназначението си. Независимо от последното, обаче при проектирането на всеки един от тях водеща роля имаха естествената светлина и фунцията. Посредством тях успяхме да постигнем усещане за максимален комфорт на работещите в Офис сграда Изток.

Разработка на индивидуални елементи

Искахме да придадем специфичен характер на всяка част от това работно пространство. Затова, проектирахме и създадохме редица индивидуални елементи, детайли и компнозиции, които да ни помогнат да реализираме идеята си.