fbpx

Студио 1924

120 кв.мСофия / 2010

Студио 1924

Проектирахме и изработихме композиции и детайли, които да дадат нов живот на старите елементи и да ги превърнат от недостатъци в акценти.

Още едно предизвикателство!

Студио 1924 се оказа едно огромно предизвикателство за нас! Този етаж от стара софийска къща, намираща се в централната част на града трябваше да се превърне в модерно, функционално и практично работно пространство. При определени функции е изключително важно да се намери пресечната точка между прагматизъм и дизайн. По този начин се оформя пространство, което не само задоволява конкретните цели, за които е проектирано, по предназначение, но същевременно с това създава и атмосфера на уют.

Решение с индивидуален характер

Нашият подход в проектирането винаги е да извлечем максимума от дадено пространство. При работата си по този проект решихме да подтиснем съществуващите недостатъци на Студио 1924, като едновременно с това дадем предимство на основните елементи на пространството.

Допълнителните фактори

Фактори като светлина, функция и просторен обем винаги са водещи за постигането на целите, на даден проект. Разбира се, ние взехме предвид всеки един от тях, работейки по това студио. Целта ни беше както да създадем адекватна работна среда, така и да използваме пълния потенциал на всички дадености на къщата, построена 1924 г.