fbpx

За нас

ЛАГО ДИЗАЙН е архитектурно студио, създадено от арх. Люба Добрева и инж. Гергин Александров през 2003 година с предмет на дейност проектиране на интериори на обществени и жилищни пространства. Във времето разширява дейността си и в други сфери от архитектурата – проектиране на еднофамилни къщи, изпълнения на фасади с дървена дограма по проект, доставена от словенската фабрика M Sora, производство на мебели и детайли за интериора.

„Не искам да гледат на мен като аутсайдер, но това означава, че мога да продължа с експериментите и иновациите. Това, че ми се е налагало да водя битки, ме е направило по-добър архитект. Не се чувствам неудовлетворена. Ако искаш лесен живот, не бъди архитект. Попитайте, който и да е от офиса ми. Трябва да работиш непрекъснато. Ако искаш да работиш от девет до пет, да си отидеш вкъщи и да си почиваш, просто не го прави.“ Заха Хадид

Кои сме ние?

Ако професията ти е хоби и удоволствие, не я възприемаш като работа и задължение. Ние сме от хората, за които работата е живот, а животът ни е работа.

Непоправими ентусиасти, идеалисти и оптимисти. Вярваме, че никога не е достатъчно това, което даваш, винаги можеш и повече. Индивидуалисти, както като личности, така и в работата. Не приемаме посредствеността. Развиваме и усъвършенстваме нашите идеи. Реализираме и произвеждаме нашите проекти.

Имаме опит със сложни пространства и приемаме всеки нов проект, като предизвикателство. Приемаме да работим за клиенти, които имат търпението и волята да извървят дългия процес от началото на проекта до крайната му реализация, заредени с положителна емоция.

Провокираме и създаваме HAUTE CULTURE.

Люба Добрева и Гергин Александров

Нашия Екип

5D2A0573 full size
5D2A0630 full size
5D2A0746 ful size
Екип Лаго Дизайн цех